Vilodag!!!!

Ja nu har jag tagit igen mig hela dagen Bara tvättat o handlat!Visst blir det en ngt hektisk samvaro när vi har vår vecka Tin o jag men trevligt!Onsdag for vi i härligt solsken (jag har inte kört då Tin har automat o vill använda sin bil)till Vargön (där det luktade så förr av sulfit) o upp till Hunneberg det berg där inte älgen står.Vi gick promenad på ca 2 1/2 km så fika sen museet.Detta var riktigt trevligt med älgar förstås o knappar med naturfrågor Så fick man skjuta älg!!! Fem st o dem fick jag Jätteroligt! Sen var det lunchdags:lasagne m fika efter.Sen bar det av till Gbg på väg 45 ÅK INTE den Vägarbeten hela vägen Puh! Väl hos Tin upptäckte hon att hon ej stängt kyl ordentligt Innebar minst 3cm is så det blev att frosta av det.Mat köpte vi Thaidito o satt på deras balkong hela kvällen Hörde o såg helikoptrar + hörde skott Drama vid Sahlgrenska Riktig pangpang!
Tog det lugnt på morgonen o så bar det av till Tjolöholms slott Ej så gammalt som jag tycker slott ska vara Färdigt 1906 o byggt i Tudorstil Väldigt mörkt inne med mkt trä Gick en guidedad tur o så till Tove på sillunch en bra bit ute på Vischan.Hem till F-b hamnade vi i kvällstrafiken så det tog lite tid
Skönt vara hemma igen Kollade fotboll
Idag har det varit 21 gr o uppehåll tills nu när det kommer fifint regn Då växer det bra!
Gokväll!o puss

Göken

Ja inte pippin men årets första besök på Göksäter Tin o jag for starx efter 9 Naturligtvis blev det mkt handlat bla gardinkappa o duktyg hemSen till Torp o då var vi hungriga Mc D fick den stora äran att få serva oss:Ja så gick den dagen Här hemma blev det restmiddag och sen Allsång+mord i Midsommer Glömde säga att vädret varit kanon!!!Så kan det få förbli
Imorgon styr vi kosan till Gbg via Halle-Hunneberg Sover hos Tin så det blir no bloggNatti puss

Resumé

Ja nu är det vardag igen!Sara Johan o Ester for vid 11 i morse o sitter just nu på färjan t Gotland Midsommardagen åt vi middag påRichters(Konservfabriken vid gamla dansbryggan) Nils o jag åt fiskgryta o Sara o Johan musslor:Ester sov Hon är så gullig o jätteglad!Gillar förstås sin Farmor!Har inte vant mig att jag inte enbart är MormorSå har det varit fotbollstittande Förstod att Maria tjänade en slant Nu väntar semi!
Lugnt igår Sara johan Ester o jag for till Munkedal till Loppis där Anna köpte sina tallrikar Glasen som jag gillade fanns kvar men 300kr tyckta jag var ngt för mkt Sara köpte en virkad liten duk o jag vykort av vårt hus.
Så var vi hos Bergs o fikade Tyvärr regnade det så vi kunde inte inviga deras nya uteplats
Ja så var det middag o fotboll igen
Idag började Tins o min vecka Vi for till G-stad o handlade Lunchtiden infann sig o vi gick till ställe  vid Ica o ville ha bagetter men se han hade inte de vi ville ha o ville inte göra ngr för han var ensam!! Bra Då gick vi till fiskaffären köpte var sin räkmacka+Lokaburk,satte oss i bilens baksäte o åt Ute SPÖREGNADE det!!! Så besökte vi ett krukmakeri med mkt snygga saker men dyra Då hade himlen öppnat sig!!! Tillbaka till F-b o fika hos oss med LITE regn Nu har det varit uppehålll länge o tom lite sol.Inte mkt folk denna veckan men det lär väl komma.
Många Sixten men ingen Molle Två böcker till er fr Barbro om Finsk lapphund väntar här!
Nu ska jag gå o ta men medicin 
Haj på er till nästa gång
 

Dagen efter Dagarna!

Ja nu är födelsedagen över o det blev mkt uppvaktning och fin sådan!Hade faktiskt gjort tårta m jorgubbar så klart!Midsommaraftonen började med sol o slutade med regn på kvällen Bergs o Petronella här på sill paj ,kycklig,jättegod potatissallad+jordgubbar MUMS!!!!Blev inte så sent Var oxå o kollade på dansen fast inte riktigt sant för den kom aldrig igång när vi var dår Ester hade krans i håret o jättesöt sommarklänning Ska se om jag får hjälp så jag kan skicka kort Antar att Sofie o Linn är glada att träffa Mamma Sebbe o vovvarna!
Nuhar Sara o jag ätit frukost De andra två sover!
Ha en bra midsommardag Det ska vi ha Sol just nu med lite moln Kramar

Väntan

Ja snart lär Johan m familj komma men de hade visst kört lite fel.Makrill som det ska vara till middagNu har vi fint på baksidan Fritt fram för mördarsniglarna !Även varit i G-stad på snabbvisit Där kan man inte vara länge!Kompletterade pelargonerna m ngr som blommar.Strålande dag Hoppas det håller i sig!
Träffade en Westie ev den jag såg sist Var bara på visit hos "mormor"
Vi får fler gäster på Midsommarafton Barbro B bjöd sig då de annars skulle vara ensamma o det vill man ju inte!De är på väg ner nu. Hellgrens kommer inte förrän senare i sommar.
Hade stora problem med att få resesängen funka, så N fick ringa till Jysk Efter mkt bra instruktion står den på plats!
Nu ska jag steka fisk!
Kram o hejsan Himla bra vi är i fotboll!!!

Tid att vänta!

Om en stund kommer Nils för att få lite ledigt från sågande o montering.Jag har haft en skön dag i solen Kollat båten som guppade fint Det stod inte hur många grader det var i vattnet men ingen badade.Sen gick jag runt Vetteberget o till Konsom där jag handlade(ingen Camilla idag)Fattar inte riktigt att jag behövde mer, men så var det.Mötte Sopleif(lite anknytning till C L)Hämtat medicin på apoteket.
Nu ska jag bjuda min käre make på ost o vin Sen kanske jag kurar honom tt slå lite gräs eller så får han vänta till imorgon Javissst så får det bli Det är ju match även om den ej är viktig så måste den ses!!
He jtills nästa gång

Lyx

Måste bara dela med mig av det som jag älskar!Lyxen att kl8 på morgonen springa el gå över till bageriet o köpa bröd till morgontet ja sen förstås när man vill under dagen Det kan man inte hemma!Favvobröd i sommar  är det gäller fralla blir italienska Supergoda!!
Har varit lite duktig på förmiddagen o strykit(strukit?) dukar
Solen skiner fr klarblå himmel o 15 grader
Skaldjurspajen var som vanligt smaskig.Mer lyx förstås när fiskaffären ligger lika nära som bageriet-De ska ha grönsaker oxå i sommar
Hej till em


Sommar igen!!!2012

Ett år går fort!Ja nu är jag här som nybliven pensionär.Känns inte på ngt speciellt sätt.(Jo att vara här känns alltid speciellt!!!)Har väl varit nästan detalltså" panshis" förut oxå.Skönt vara här i alla fall.Gräset är en halv meter högt Det blir Nils arbete när han kommer.Han är så bra på att slå med lie!
Igår när jag kom kunde jag ställa bilen vid dansbryggan då de ej fått upp 4 tim.skylten men så för en timme sen tänkte jag :bäst att kolla o si då satt skylten där+ att nyss gick P-vakten här o lappade.Lite tur får man ha ibland
Har städat huset o det går ju ganska lätt Så handlade jag samtidigt som Camilla läckberg Hon fick äran att stå efter mig i kassakön!Apoteket gick jag till men de har flyttat till gamla bankens hus vid Konsum (i källarn)Jättefint hade det blivit.
Var oxå o hälsade på Petronella som jobbade första dagen på Rogers.
Kollade vid Porsholmsbryggan o såg att båten låg på sin plats.Ska gå dit imorgon o se att allt ser bra ut
Vädret kan man ju inte ljuga om men det har varit mulet hela dagen o även kommit ngr stänk
Middag idag blir skaldjurspaj fr Fiskis Igår var det Thaimat.Lite lat får man väl vara!

Får se om det händer ngt mer idag då återkommer jag Hej!

RSS 2.0