Mobil o paddakurs!

Nils sjuk!helt däckad i morse men ej hostig eller snorig utan kroppen sade ifrån Han fick gå och lägga sig men piggnat till igen tack o lov!
Ja vackra vädret håller i sig1Så lågt vatten o gräsmattan alldeles brun.Tin kom vid 10 o vi har fixat en del på min mobil samt ipad.Sån gick vi en tur till Leymans gallrei o så till Fiskaffären o handlade laxwraps till lunch.Hon for så till Gbg o våra gemensamma dagar är till ända1
Solade en stund och nu fotboll Ska kolla på Ernst vid 20.

Jag lever!

Visserligen har jag nu sällat mig till 70åringarna men det behöver ju inte betyda att jag inte skriver i bloggen.Men mkt har det varit och firad blev jag och bra blev det!!!Först Midsommar med sol o värme som jag tror vi var tämligen ensamma om i landet.God mat och lite dans runt midsommarstången.Maria som vi sett på Fb fick sitt hopp från tornet.och hon gjorde med Sara Johan o Ester en premiärtur med båten..
Min dag hade också fint väder och jag blev uppvaktad från alla håll.!2 st var vi här Saknade Anna med hennes barn(ja Sofie o Linn är inte precis barn längre) Men vi kompenserar det senare!!!
Söndag for JohanSara o Ester hem .Maria och jag tog kvällsdopp på Badberget.För mig gick det fort! Tidigare på dagen gick vi med Nils runt Vetteberget.Badberget har fått en fin ny brygga!
Måndag morgon for Maria hem redan kl 6.och här tvättades det.Bra torkväder!
Igår började Tins och mina dagar Vi for via Grebbestad till nytt köpcenter i Tanumshede Happy Price. STORT och likt Göken .Inte svårt att handla alls! Vi besökte även ett krukmakeri utan att handla ngt.Där regnade det ända till avtagsvägen mot Hamburgsund där inte en droppe fallit.
Pappa Nils har nu fått min förkylning(Jag äntligen bättre).Idag blev det Göken och latteskedar till Anna men inga gafflar Jo vanliga finns men ej "kompisar" till knivarna Fika intogs hos Barbro o sen hem. Imorgon gör vi Fjällbacka.
Ja fortfarande skiner solen och inte blåser det!!!
 

Härlig sommardag!

Nils kom igår och då låg båten här vid bryggan och väntade.N körde till båtplatsen oc h idag lämnade vi lite grejer som hör till båten På hemvägen köpte vi nya förtampar. Såg också att de bygger ut hopptornet så att man inte hamnar på nya bryggan om man hoppar Maria blev glad för det är ju hennes sommargrej att hoppa från 5an! Idag blev det Grebbestad igen(igår var det med Tin)Middag idag blev matjesill m egen gräslök och färskpotatis Igår makrill!
Väntar att Sara Johan o Ester ska komma men det lär dröja till fram emot 12 snåret.Misstänker de är trötta då.
Ska se om Spanien spelar bättre
idag annars ligger jag risigt till.
 

Hamburgsundsvisit

Lite växlande molnighet imorse men sen sprack det upp och blev strålande solsken!Ja nu är det här underbara glittret tillbaka!Vid 10 gick jag bort till postbåten o Torbjörn.han skulle åka 10.20 men posten var försenad så vi kom inte iväg förrän kvart i 11,Ett par från Tyskland föjlde med runt på turen Fick öva min engelska Lite lättare än tyskan.Jag blev lämnad hos Tin och fick fikamed vinbärspaj.Men fy för deras trappor De tar livet av en!!!Sen vid halv1 for vi till Hamburgsund Det är gulligt när man kommer från sjösidan.Torbjörn tankade o vi handlade på ICA och sen hem.Då blåste det bra men postbåten är trygg.Men tur att man har sin rumpa som också är stor för det är den som jag numera använder när jag ska i och ur båt.Inte som förr när man graciöst fixade det.Nej nu gör man skäl för åldern minsann!!! Ja ja så är det Huvudsaken man klarar av det!
Ja så var det fotboll igen Än verkar Tyskland uppfylla mitt tips.
Nyss satte de upp 30 min.skylten och då försvann Volvon som stått här sen jag kom.

PREMIÄR!!!

Nu har det skett!Första doppet som även blev en simtur!Skulle tippa 18 grader-.De har byggt en brygga runt hopptornet så nu går det inte att hoppa verkar det som Kollade inte så noga..Skönt var det i alla fall.!Annars har det varit en lugn dag..Suttit en del på baksidan..Visade huset för Susanne i bageriet som var nyfiken hur det såg ut invändigt..Tyckte så klart det var fint Vad annars!!!
Nu har många åkt hem för det är mkt mindre trafik.
Glittrar inte så mkt ikväll i vattnet Kanske för att jag badat?!?
Imorgon blir det tur med Torbjörn i postbåten först till Valö, där han lämnar mig, för att fika med Tin..Sen hämtar han oss o vi följer med till Hamburgsund Torbjörn ska tanka båten där.och vi hinner titta lite i affärerna/det lär ju gå fort)
Har tittat på fotboll(finns ju inte mkt annat)
Algot hälsar så mkt till Sebastian och säger att hanlängtar efter honom!!!!

Laddning av batterier

Ja mitt tips verkar fungera väldigt bra!!!Ska följa Annas råd o vara lite skitig när jag ser matcherna så jag inte distraherar spelarna.Men Spanien förlorade första matchen när de vann så hopp finns!
Idag har jag suttit  i solen på en av trimmerfixade "plättarna"Gick utmärkt att njuta fast det blåser en del fortfarande Men oftast är det ganska läigt på vår lilla baksida.
Har läst ut Läckbergs novellbok Småtrevlig.Inte sett henne här men hon finns någonstans.
Nu säljer de parkeringsskiva för 20 kr i affärerna Pengarna går till Fjällbackaföreningen men man måste ju kunna använda sin skiva man har Min sitter ju fast på rutan och man får inte ha två, då blir det böter, om man inte har exakt samma tid Tror det är så.
Ganska enahanda TV program nu i VM tider.Har ju möjlighet se på play men klarar mig utan. 

Fredagen den 13de!

Inte har jag märkt ngt konstigt med denna dag och tror att det kommer gå vägen.Har sovit gott Skulle lyssnade på VM matchen men somnade o vaknade till då det var halvlek och så somnade jag igen Men de klarade sig utan mig!
Efter min goda varma Linusbulle imorse mådde jag så bra att jag gick ett varv med trimmern.
Pratade länge med Tin som hade blåsigt på Valö.Nordan o nordostlig vind är inte skönt där Men då råkade jag titta ut och se då hade de målat sneda linjer framför vår trapp också Hurraaaa!!!!
Passade på att flytta min bil till långtidsparkeringen och handlade lite på Konsum.
Har börjat läsa min julklappsbok av C Läckberg med noveller.Helt ok.
Ja så har det åkt fram o tillbaka hela dagen tjusiga Corvetter i granna färger..
Ngt bad blev det inte idag heller.Lite trist att gå ensam.
Ska duscha nu så jag är ren o fräsch till Spanien-Holland matchen.Jag har ju tippat dem som vinnare så det är bäst jag ser bra ut Man vet aldrig ngn kanske ser en?!?

SOMMARLEDIGHET 2014

Nu känns det såå härligt att vara här igen och få njuta av många sköna dagar!!!Kom igår efter en smärtfri resa Det enda hindret var ett hölass som ju inte kan eller får köra fort Men jag hade ju inte bråttom heller! Allt var så jättefint här Anna hade städat och allt sken precis som solen utanför Gräset står högt och ska se, om jag kan använda trimmern o få en liten gång där jag kan placera en skön stol o  sitta o njuta av solen.
.
Brevlådan var full av brev men se de var till grannens son(???) Lyckades fixa ett mobilnr via Eniro(Inte Hitta) och idag har jag eftersänt bunten.Fick eget brev idag med remiss för prover som jag ska ta i slutet av juli.
Såg på FB att min "krabbkompis" badat idag .19,5 grader Så varmt är det knappt på sommaren!Kanske blir det ett dopp imorgon om jag känner för det,
Nya P-platser är målade utanför 4 st med första från Pstolpen Utanför Kennerlands garage finns sneda streck men tomt framför oss.
Ganska mkt turister mest tyskar och lördag tror jag det var kommer Läckberg till pianobaren på Café Bryggan.Ska jag be om autograf?
Nu skimrar det berömda glittret i vattnet och jag behöver inte tala om att det är vackert.
 
 

RSS 2.0