Dåligt bloggande!

Ja det har varit lågt ppå sistone Mkt runt omkring Födelsedag med trevlig middag tillsammans med Maria,Isabella och Emil samtBarbro H kom Det blev makrillmiddag och jordgubbar t efterrätt.Och massor med trevliga tel.samtal.Fick en avocado skärare av Barbro  med allt som behövs så jag inte ska skära fingrarna av mig.Tillbehör till Guacamole ingick oxå!Gjorde det igår Gott men färgen såg ut som ja det vill jag nog inte säga!?!Maria o Emil har förstås varit o badat vid badberget 16gr!!!! Torsdag kom båten i sjön o vips blev det Porsholmen för Maria m barn Massor med maneter!Sara o Johan kom tors em Då blevdet makrill igen.Midsommarafton:sillunch,dans runt midsommarstången,hälleflundra o jorgubbar m grädde o glass.Lördag åkte alla unga till Hjärterö Nils o jag här hemma.Middag bjödSara o Johan på Taverna Gunnars(GamlaMässen vid torget)Maria o Emil åt Thaimat här hemma men Bella kom på resturang!God mat o trevlig betjäning Då åt alla ngn form av kött Lite trötta på fisk!
Söndag for Sara o Johan till Gotland. Maria+ barn ut på sjön På kvällen tog Tetta o jag en öl på Bryggan  med "tjejsnack"men ganska kyligt Jo innan blev det kvällsdopp för Maria +barn Bella var jätteduktig Var med armpuffar vid trappan vid hopptornet!
Nu ska jag fixa frukost o Halv 10 åker Tin o jag till Åmål över natt men kommer tillbaka em imorgon Tors far vi till GÖKEN o sen till Barbro
Ja en kort resumé av veckan Lovar bättring1Hej hopp

Njuter!

Jag har kopplat av nu i en hel vecka!En del nytta har jag gjort men mest tagit det lugnt.Skönt när man kan göra det ibland.Vädret har varit jättefint hela dagen.Nu molnar det lite.
Igår kom 2 stora segelfartyg(se bild) och lade sig vid bryggan vid Turistboden.Pampigt!
På em tog jag min dramatenvagn till Konsum Bar den dit då det låter så när den är tom.Sen rullade den snällt med mig hem full med mat Skönt slippa bära o med tanke på mina redan långa armar ,vågade jag inte riskera  att nå ända till marken,stående!
Naglar på tår o fingrar har färgats vackert rosa.Man måste ju försöka se tjusig ut någonstans.
Här kommer bilden

Känner ni doften!!

Ja nog doftar det fantastiskt av nybakade bullar!!!Nu finns det för dem som kommer i sommar!
Vädret har varit lite till o från men bara lite duggregn kort stund Nu är det så där gudomligt vackert igen med spegelblankt hav och solgitter Finns det något vackrare?
Förutom bullbaket har jag läst och njutit av att inget göra Kan vara ganska skönt ibland men ensidigt i längden.
Har ju kommit på att man kan kolla Play när inte Tvn funkar och det går an.det oxå.
Nu ska jag hoppa in i duschen så det inte blir andra dofter här än nybakat!!!

Sol igen!

Ja nu har det minsann varit härligt solsken men inte så jättevarmt.Tog en runtberget promenad och handlade så jag kan baka bullar för imorgon ska det bli mulet igen.Varannandagsväder verkar det!Men helt ok.Glömde säga att igår såg jag en Westie till.Inalles 3 st här medan jag inte sett ngn i Huddinge föruom Sixten.
Fick besök på em.Satt på baksidan o tyckte det knackade o minsann där stod Karin ,kollega till Anna.och hennes man ThomasDe har stuga i Långekärr söder om Resö.Visade dem huset men bjöd inte på ngt.Känner dem inte speciellt men kul att de tittade in!
Min mobil laddade ur helt under samtal med Barbro H Vi pratade väl för mkt Sen fick jag inte igång laddningen!Lite panik!Usch att man känner sånt beroende.Men efter träget försök så ville den bli uppladdad.Puh!
Karin hade oxå sett en Westie här och är jättenyfiken på Sixten Pratade om att hon ville komma förbi tisdag .och kolla underverket.
Kanske kollar lite TV på datorn Vet inte om felet ligger Tvn eller antennen men det ska nog hinna fixas innan Juli
Annars blir det DvD för hela slanten+ att Maria tar med sig vuxen VHS Ngt för Sofie o Linn kanske.Eller så får vi alla ligga uppe o titta.Zigenarläger!!
Nu ska jag ta mig en fika .

Pissväder!

Regn hela dagen tills nu och då är det så dags när man snart ska sova.Och så blåser det minst kuling.Men solen kan inte lysa jämt.Har varit o handlat och kände mig som en orangutang när jag kom hem.Mat är tungt!
Har stickat klart min tröja så nu återstår att få ihop den.Har ägnat 1 1/2 tim.o kollat TV på datorn Har inte saknat att ej TV alls men det var lite tidsfördriv.Ska äta jordgubbar nu tänkte jag Det är GOTT.Morsning för idag!!

Vilken utsikt!

Havet ligger alldeles spegelblankt soldis och skön värme.Då är inte livet fel!Har tvättat gardiner,strukit dem o satt upp dem igen.Blev finfint!
På förmiddagen for jag till Tanum och köpte pelargonier ,2röda 0ch en svagt rosa.Så trimmade jag gräsmattan igen och det ser riktigt bra ut.
Lite sittande i solen  och läst har jag oxå gjort.Sen tänkte jag använda trimmern på framsida med när tråden försvunnit 3 ggr gav jag upp!Lite mindre gräs för hundar att uträtta sina behov i blev det iallafall.
Ann-Britt och Kent Nordström knackade nyss på och kom in för en pratstund
Ja så har 30min.skylten kommit upp men ännu är det inte enkeltriktat.
Ska väl ta och sticka lite på min Pippitröja Suger lite på att göra den klar, då det är så tråkigt att sy ihop den.Men sen blir jag fin!
Allt för idag

VILKEN HÄRLIG DAG!!

Kl 9 for jag till Uddevall och mötte upp med min kompis Barbro(som jag saknar jättemycket)och vi började shoppingrundan på Ö&B Nu finns här 7 st x4 kompoststängsel men behöver hjälp med att sätta upp dem.Sen blev detngr plastlådor.träolja till trappan mm Så behövde B en speciell glödlampa i lampaffären Hon kom ut tomhänt men jag med ny golvlampa se foto(himla bra jag är på det här)Nu kan man sitta o läsa i båda stolarna Bra va!!
Sen bar det av till Torp där jag köpte en pedalhink till badrummet istf plastditon.Vi gick en tur i centrumet utan ngt inköp o så belv det mat på Maxi Jo vi lunchade på Subway.Det smakade inte så dumt!

Så tog vi farväl men tisdag ses vi för då kommer B hit

Väl hemkommen lastades allt ut tyvärr inte av sig självt och uppackning inne.Ja så måste ju lampan monteras Det fixade lilla jag o nu är den på plats.Jättefin tycker jag.

Men så kom jag på at jag inte varit i samhället alls och då tog jag en RASK prom.utan stavar.Fick se att husen på andra sidan hotellet oxå är målade(färgen är mer beige än som syns på fotot)Mkt snyggt Glömde se om Evert är kvar Ska kolla imorgon!Pizzerian Mässen gör om o öppnar lördag Gunnars Taverna är nya namnet.

Mr Norway hade full gym.utrustning framme o musik på så det skrällde.Tala om exhibitionist!Och när jag kom hem stod 2 par med 2 Westies!!!Det var en ägare som när jag berättade om Sixten sa att ni gjort ett jättebra val De var SÅÅ nöjda med sina vovvar o såg fram emot att få träffa Sixten när ni kommer.De bodde nästan året om här men vet ej var.

Nu har jag kramp i nacken och ej mer att berätta

Duktiga jag!

Vaknade 3 i natt o låg vaken ngr timmar Satte på radion o somnade efter ett tag och när jag vaknade var kl 1/2 8!! Upp o satte igång dammsugarn+svabbade golv Nedrans så fint det blev när allt är rent o mattorna kom på! Letat sen efter räfsan som jag trodde var stulen(vad man nu ska med en sån till) men den stod mitt framför näsan.Jaså fick jag ihop gårdagens avtrimmade till en ganska stor hög.Måste nog trimma lite till för det ser inte alltför tjusigt ut.
När jag slog upp mina violblå(eg.blå+ gröna)ögon regnade det men så blåste solen fram o den har stannat hela dagen.Fast massor med blåst!Vindsurfarna har haft kul!

Har efter många försök lyckats ladda över mina foton o nu ska jag se om jag enl.Sofies instruktioner kan visa hur hotellet ser ut

SOMMAR IGEN

Äntligen!!Nu är jag här i Fjällbacka och det känns helt UNDERBART!Vädret var soligt och skönt när jag kom strax efter 15 Fullt med bilar stod parkerade i vägen så jag fick ställa mig vid "Knaggelbacken" och bära alla grejer.Inte nog med det Bilen som stod alldeles utanför hade cykelställ där bak o det gick inte komma emellan!Fick gå ända fram till nästa hus o så tillbaka Puh så jobbigt det var!Och när jag kollade baksidan kom nästa grej Där prunkade utblommade maskrosor nästan 1m höga!!!Men nu är de nedmejade med trimmern HAha
Ganska mycket folk som promenerat förbi. Turister verkar det tyskar o norrmän.

Nu har det mulnat på men vad gör det när man är här!Har dammat av lite och ska väl städa imorgon
Kanske blir det en morgonpromenad.Det behövs!
Tror jag kommer att sova gott gott i natt.Det gör man här!!!


RSS 2.0